Fahir İlkel Anaokulu Tarihçesi

Okulumuz 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılında Hizmete girmiştir. Normal Öğretim olarak Eğitim Öğretim Hizmetine Başlayan Okulumuz Şu an İkili Öğretim şeklinde hizmete devam etmektedir. Yabancı Dili İngilizcedir.

Okulumuz 2008 yılında açılarak  eğitim-öğretime ilkokul ve ortaokul olarak başlamıştır.2014 yılında yapılan değişiklikle sadece ortaokul olarak ikili eğitime devam etmektedir.

Fahir İlkel Ortaokulu kuruluşundan günümüze kadar Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,kendine güvenen milli ve manevi değerlere saygılı,bilim teknoloji ile iç içe  başarılı bireyler yetiştirerek; bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, büyük ölçüde veli memnuniyetini sağlamış,stratejik yönetim anlayışını tüm yönetsel süreçlere yansıtmış, eğitim,yönetim,spor sanatsal ve kültürel faaliyetlerinde de başarısını kabul ettirmiş,tercih ve takdir edilen bir okul olarak eğitime devam etmektedir.